+316 13 96 04 57 info@rondhouttransport.nl

OVER ONS

R&W Transport vrachtwagen

Meer dan 12 jaar ervaring met rondhout transport

Geschiedenis

R&W Transport is een familiebedrijf. De tweeling René en Wilco van Beek zijn de eigenaren van het transportbedrijf. De passie voor hout is met de paplepel ingegoten. Vader Albert heeft jarenlang een houthandel gerund. René en Wilco hielpen hem met allerlei klusjes. Later zijn de broers het transport gaan doen voor de houthandel. Dit is uitgegroeid tot een rondhout transportbedrijf waarmee het actief is in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Inmiddels rijdt jongere broer Jos ook voor het bedrijf.

Onze diensten

Transport
De hoofdactiviteit van R&W Transport is het vervoeren van rondhout. Van net gekapte bomen uit bossen, tot bewerkte houtproducten. Zo vervoert R&W Transport heipalen, beschoeiingspalen, perkoenen, ooijevaarspalen, daksporen en klimbospalen. Daarnaast wordt ook langhout getransporteerd. Dit zijn bomen met een lengte tot 22 meter en een maximale diameter van 2.30 meter.

Naast hout is R&W Transport ook in te schakelen voor het vervoeren van stalen buizen, betonnen pijpen en spoorbielzen.

Bomen kappen en boomstronken verwijderen
Door het specialisme in hout, hebben René, Wilco en Jos ruime ervaring met het bewerken van bomen. Zo helpt R&W Transport ook particulieren met het veilig kappen van bomen en het verwijderen van boomstronken.

Het wagenpark

Mercedes Actros
Al enige tijd rijdt R&W Transport met de Mercedes Actros. Hiervan hebben ze er drie. Deze zijn geleverd door Mercedes dealer Wensink uit Harderwijk. René, Wilco en Jos beschikken allemaal over een eigen Mercedes Actros. Alle drie de vrachtwagens beschikken over een eigen kraan. Hiermee wordt het hout geladen en gelost. Deze kranen kunnen ook gebruikt worden om takken mee kapot te maken, bospaden vrij te maken na een storm of om bomen en boomstronken te kappen.

Opleggers, dolly en karren
Om de diverse soorten en lengtes hout te vervoeren, heeft R&W Transport meerdere mogelijkheden. Het bedrijf beschikt over twee opleggers, waar rondhout met een lengte tot ca. 14 meter mee vervoerd kan worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om kleinere partijen hout te vervoeren op de opleggers.

Voor langhout transport beschikken wij over een dolly. Hiermee kunnen bomen tot een lengte van ca. 22 meter vervoerd worden.

Dan zijn er nog karren en containers. Hiermee kunnen kleine partijen hout vervoerd worden en houtsnippers of houtschillen. Deze containers gebruiken wij tevens ook als we bij particulieren aan de slag gaan, om de troep op te ruimen.

R&W Transport

+316 13 96 04 57

info@rondhouttransport.nl

Ma t/m za

Zandlaan 7
3843 NA Harderwijk

Rondhout transport