+316 13 96 04 57 info@rondhouttransport.nl

langhout transport

Gespecialiseerde langhout transporteur uit Harderwijk sinds 2008. Internationaal werkgebied: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Langhout transport is een specialisme.

R&W Transport is sinds 2012 gespecialiseerd in het transporteren van langhout. Wij vervoeren bomen tot een lengte van maar liefst 22 meter en een maximale dikte van 2.30 meter. Voor langhout transport hebben wij speciale vrachtwagens: een truck met oplegger en een truck met dolly. In totaal beschikken wij over 3 kranen. Zo hebben wij eens een boom met twee kranen moeten optillen om deze op de vrachtwagen te leggen.

Langhout heeft een lengte vanaf 13 meter. Alles onder de 13 meter kan worden vervoerd op een gewone oplegger. Heeft u een partij hout van korter dan 13 meter? Daarvoor kunt u meer lezen op de pagina over rondhout.

Overig zwaar transport

Naast enorm lange en zware bomen kunnen wij ook andere grote buizen vervoeren. Denk aan stalenbuizen of buizen van beton. Ook dit speciale transport kunt u uitbesteden aan ons, wij bekijken iedere aanvraag. Neem een kijkje op onze pagina voor speciaal transport.

Transport proces

Onze chauffeurs hebben jaren ervaring met het vervoeren van rondhout. Hierbij komt een zorgvuldige planning kijken, oog voor kwalitatief hout wat in optimale conditie geleverd wordt. Punctualiteit staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt er zorgeloos van uitgaan dat wij de levering hout op de juiste locatie en op de afgesproken datum komen afleveren. Naast het zo efficiënt mogelijk van A naar B brengen, bieden wij het totaal plaatje en kunnen mogelijk hout opslaan en laten bewerken door onze partners.

Laden

Wij komen de lange boom laden op de aangewezen locatie in het bos, een houthandelaar of een zagerij. Zodra wij de lengte weten, kunnen wij inschatten wat nodig is om de lange boom op de vrachtwagen te krijgen.

Rondhout opslag

Wij kunnen de lange boom opslaan op ons terrein in Harderwijk. Hiervoor hebben wij voldoende ruimte.

Langhout bewerken

Wij kunnen het langhout laten bewerken tot een gewenst eindproduct. o kunnen wij het laten zagen bij een zagerij of het hout laten schillen. Onze gespecialiseerde partners bewerken het naar het gewenste resultaat.

Lossen op locatie

Wij leveren het langhout op de gewenste locatie en tijd. R&W Transport heeft punctualiteit hoog in het vaandel staan. Wij beschikken over meerdere kranen, waardoor wij het hout kunnen lossen waar u wilt.

Hierom kiest u R&W Transport als langhout transporteur

Klanttevredenheid staat bij ons op 1. Wij werken nauwkeurig en volgens planning om te voldoen aan de wensen van de klant. We luisteren naar de situatie en bedenken de beste en meest logische oplossing voor de uw langhout transport.

Langhout kan vragen om een oplossing op maat. De enorm lange en zware bomen moeten zorgvuldig geladen en gelost worden. Daarom is er voldoende ruimte nodig om het zorgvuldig uit te voeren. Onze specialistische chauffeurs hebben jaren ervaring, waardoor zij een goede oplossing kunnen vinden in iedere situatie. Wij adviseren u met de beste optie. Bovendien zijn de chauffeurs gecertificeerd, waardoor het hout nauwkeurig vervoert wordt. Wij leveren langhout in de best mogelijke conditie op de gewenste bestemming.

R&W Transport is een internationaal transportbedrijf en rijdt langhout in en van Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Hierdoor zijn wij een Europese

Offerte aanvragen voor langhout transport

1 + 7 =

Meer transport diensten

Naast langhout vervoert R&W Transport ook:

Rondhout transport

R&W Transport vervoert rondhout sinds 2008. Onder andere heipalen, beschoeiingspalen, perkoenen, ooievaarspalen en meer. 

Houtsnippers en houtschillen

Naast rondhout en langhout transporteren wij ook houtsnippers, schors en houtschillen. Hiervoor zijn bakwagens met containers beschikbaar. R&W Transport kan tot 80 kuub per rit transporteren.

Overig transport

Wij hebben ervaring met overige transport diensten, zoals: stalen buizen, spoorrails- en bielzen en andere zware goederen.