+316 13 96 04 57 info@rondhouttransport.nl

Boomstronk laten verwijderen

R&W Transport is meer dan transport. Experts op het gebied van hout. Ook boomstronken verwijderen.

Gespecialiseerd het verwijderen van boomstronken

Er komt behoorlijk wat kijken om boomstronk uit de grond te halen. Het is erg arbeidsintensief en de nodige gereedschappen zijn niet overbodig. Een boomstam kan verwijderd worden met een stobbenfrees, een motorzaag of met een kraan. Het kost ongeveer een uur om een boomstronk uit de grond te halen.

 

Stobbenfrees

Een stobbenfrees is een apparaat waarmee de boomstronk en de wortels met behoorlijke kracht verwijderd worden. De zaagbladen versnipperen het hout van de boomstronk.

 

Boomstronk verwijderen door te graven

Als we er niet bij kunnen met een stobbenfrees, dan is de enige manier om de boomstronk uit te graven. Vervolgens gaan we te werk met een motorzaag. Hier hebben wij jaren ervaring mee. Zelf te werk gaan met een motorzaag kan gevaarlijk zijn. Besteed het daarom uit aan R&W Transport.

 

Met de kraan

De vrachtwagens van R&W Transport zijn bedoeld voor hout transport. Daarom zit er een kraan op de vrachtwagens. Deze kraan kan ook gebruikt worden om boomstronken uit de grond te trekken. Dit is de snelste en makkelijkste manier als de kraan er bij kan.

 

Oplossing voor iedere situatie

Iedere situatie is anders. Daarom is het voor ons handig als u een foto stuurt van de situatie en aangeeft hoeveel ruimte er is. Heeft u een tussenwoning met achterburen? Dan is het niet mogelijk om met de kraan te werk te gaan. Heeft u deze ruimte wel? Dan zouden wij daar graag van op de hoogte gesteld worden. Bij iedere aanvraag maken wij een inschatting van de situatie en de beste oplossing om de boomstronk te verwijderen. Dit is de meest efficiënte manier voor ons en voor u.

Boomstronk laten verwijderen omgeving Harderwijk 

R&W Transport is gevestigd in Harderwijk. In deze regio helpen wij graag mensen die een boomstronk willen verwijderen. Het is verstandig om een specialist in te schakelen om een boom veilig te laten kappen. Voorkom ongelukken met ernstige gevolgen. R&W Transport staat klaar om u geheel te ontzorgen bij het verwijderen van een boomstronk. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande contactformulier.

Elders een boomstronk laten verwijderen 

Woont u niet in de omgeving van Harderwijk? Geen probleem! Als transporteur komen wij in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. We zijn wel gewend om een stuk te rijden. Als u professionele hulp nodig heeft om een boomstronk te laten verwijderen, bent u aan het juiste adres.

 

Offerte aanvragen