+316 13 96 04 57 info@rondhouttransport.nl

rondhout transport

Gespecialiseerd in rondhout transport sinds 2008. Internationaal werkgebied: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Rondhout transport: van bos naar eindbestemming.

Sinds 2008 heeft R&W Transport ervaring met het vervoeren van rondhout. Dit is onze belangrijkste activiteit, waardoor wij een specialist zijn op het gebied van rondhout transport. R&W Transport vervoert rondhout van het bos naar zagerijen, houtbewerkfabrieken,  vezelfabrieken en andere bedrijven in de houtsector.

R&W Transport vervoert de volgende soorten rondhout:

  • Heipalen
  • Beschoeiingpalen 
  • Gefreesde palen
  • Perkoenen
  • Daksporen
  • Klimbospalen
  • Ooievaarspalen

Rondhout transport is het vervoeren van bomen en houten palen tot 13 meter. Alles boven de 13 meter kan niet worden vervoerd op een gewone oplegger. Heeft u een partij hout van langer dan 13 meter? Daarvoor kunt u meer lezen op de pagina over langhout.

Transport proces

Onze chauffeurs hebben jaren ervaring met het vervoeren van rondhout. Hierbij komt een zorgvuldige planning kijken, oog voor kwalitatief hout wat in optimale conditie geleverd wordt. Punctualiteit staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt er zorgeloos van uitgaan dat wij de levering hout op de juiste locatie en op de afgesproken datum komen afleveren. Naast het zo efficiënt mogelijk van A naar B brengen, bieden wij het totaal plaatje en kunnen mogelijk hout opslaan en laten bewerken door onze partners.

Laden

Wij komen uw partij hout halen op locatie of halen het uit de bossen. Wij hebben rechtstreeks contact met boseigenaren om hout te halen.

Rondhout opslag

Wenst u de lading op een later tijdstip te ontvangen? Of heeft u tijdelijk opslag nodig voor een partij hout? Geen zorgen. R&W Transport slaat het hout voor u op. Ons terrein in Haderwijk is groot genoeg.

Hout bewerken

Wij kunnen het rondhout laten zagen op de gewenste lengte en diameter. Daarnaast kan het hout gefreesd en geschild worden. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde partners.

Lossen op locatie

Wij leveren het rondhout op de gewenste locatie en tijd. R&W Transport heeft punctualiteit hoog in het vaandel staan. Onze vrachtwagens beschikken over een kraan, waardoor wij het hout kunnen lossen waar u wilt.

Hierom kiest u R&W Transport als rondhout transporteur

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij werken nauwkeurig en volgens planning om te voldoen aan de wensen van de klant. We luisteren naar de situatie en bedenken de beste en meest logische oplossing voor de uw rondhout transport.

Onze mensen hebben kennis van hout en transport, waardoor ze u perfect kunnen adviseren over rondhout transport. Bovendien zijn de chauffeurs gecertificeerd, waardoor het hout nauwkeurig vervoert wordt en in top conditie wordt geleverd op de bestemming.

R&W Transport is een internationaal transportbedrijf en rijdt rondhout in en van Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Hierdoor zijn wij een Europese

Rondhout bewerken tot een eindproduct

Het rondhout wat als eindproduct gebruikt gaat worden, moet onder de beste conditie geleverd worden bij de houtverwerker.  U kunt er op vertrouwen dat R&W Transport hier altijd rekening mee houdt. Dat is namelijk ons vak.

Wij werken nou samen met zagerijen en houtbewerkers. Zo kunt u het rondhout laten bewerken voor welk einddoel u wenst. Zo kunt u van de bomen onder andere: heipalen, beschoeiingspalen, perkoenen, gefreesd rondhout, klimbospalen en ooijevaarspalen laten maken. Die wij tevens ook weer afleveren op de de gewenste locatie. 

R&W Transport is een betrouwbare partner in het vervoeren van rondhout. Interesse in onze transportdienst? Vraag dan direct een offerte aan via het onderstaande contactformulier.

R&W Transport

Vraag een offerte aan

Geef in de het bericht aan om welke houtsoort, lengtes en diktes het gaat en waar het geladen en gelost moet worden. Wij maken graag een offerte voor u op.

Meer transport diensten

Naast rondhout vervoert R&W Transport ook:

Langhout transport

R&W Transport vervoert hout tot een lengte van ca. 22 meter. De vrachtwagens beschikken over een oplegger of een dolly. Langhout kunnen wij op de gewenste locatie laden en lossen.

Houtsnippers en houtschillen

Naast rondhout transporteren wij ook houtsnippers, schors en houtschillen. Hiervoor zijn bakwagens met containers beschikbaar. R&W Transport kan tot 80 kuub per rit transporteren.

Overig transport

Naast rondhout hebben wij ervaring met overige transport diensten, zoals: stalen buizen, spoorrails- en bielzen en andere zware goederen.