+316 13 96 04 57 info@rondhouttransport.nl

overig transport

Naast rondhout transporteert R&W Transport ook stalen buizen, betonnen pijpen en spoorbielzen. Internationaal werkgebied: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Transport van stalen buizen, betonnnen pijpen en spoorbielzen.

R&W Transport is sinds 2012 gespecialiseerd in het transporteren van rondhout en langhout. Wij vervoeren bomen tot een lengte van maar liefst 22 meter en een maximale dikte van 2.30 meter. Dit betekent niet dat wij alleen hout kunnen transporteren. Naast hout vervoert R&W Transport ook stalen buizen, betonnen pijpen en spoorbielzen.

Voor deze uitzonderlijke vormen van zwaar transport hebben wij speciale vrachtwagens: een truck met oplegger en een truck met dolly. In totaal beschikken wij over 3 kranen.

Hierom kiest u R&W Transport als transporteur

Klanttevredenheid staat bij ons op 1. Wij werken nauwkeurig en volgens planning om te voldoen aan de wensen van de klant. We luisteren naar de situatie en bedenken de beste en meest logische oplossing om te voldoen aan uw wensen.

Transport van zware goederen kan vragen om een oplossing op maat. De enorm lange en zware buizen moeten zorgvuldig geladen en gelost worden. Daarom is er voldoende ruimte nodig om het zorgvuldig uit te voeren. Onze specialistische chauffeurs hebben jaren ervaring, waardoor zij een goede oplossing kunnen vinden in iedere situatie. Wij adviseren u met de beste optie. Bovendien zijn de chauffeurs gecertificeerd, waardoor het hout nauwkeurig vervoert wordt. Wij leveren de producten af in de best mogelijke conditie op de gewenste bestemming.

R&W Transport is een internationaal transportbedrijf en rijdt in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Offerte aanvragen voor overig transport

Meer transport diensten

Naast rondhout vervoert R&W Transport ook:

Rondhout transport

R&W Transport vervoert rondhout sinds 2008. Onder andere heipalen, beschoeiingspalen, perkoenen, ooievaarspalen en meer. 

Langhout transport

R&W Transport vervoert hout tot een lengte van ca. 22 meter. De vrachtwagens beschikken over een oplegger of een dolly. Langhout laden en lossen wij op de gewenste locatie.

 

Houtsnippers en houtschillen

Naast rondhout en langhout transporteren wij ook houtsnippers, schors en houtschillen. Hiervoor zijn bakwagens met containers beschikbaar.