+316 13 96 04 57 info@rondhouttransport.nl

DIENSTEN

Hout transport, bomen kappen en boomstronken verwijderen.

Wij ontzorgen u geheel

R&W Transport heeft al ruim 12 jaar ervaring met het vervoeren van kort rondhout, langhout, houtsnippers, schors en meer. Onze werkgebieden zijn Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Naast transport kunt u ook bij ons terecht voor het kappen van bomen. 

Wij kunnen tevens uw hout bewerken naar wens, in samenwerking met onze partners. Wij werken samen met zagerijen en houthandelaren. Zo kunnen wij het hout laten zagen, schillen of schaven op de gewenste maten en diameters. Het laden, bewerken, eventueel opslaan en lossen nemen wij geheel uit handen. Van A naar B, zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

Laden op locatie: bij houthandelaren en in bossen

Hout bewerken: zagen, frezen en schillen

Lossen op de gewenste bestemming

R&W Transport
+316 13 96 04 57
info@rondhouttransport.nl

Ma t/m za

Zandlaan 7
3843 NA Harderwijk

Rondhout Transport

 Diensten

Rondhout transport

R&W Transport vervoert rondhout, zoals: heipalen, beschoeiingspalen, perkoenen, ooievaarspalen en meer. Bekijk meer over rondhout transport.

Langhout transport

R&W Transport vervoert hout tot een lengte van ca. 22 meter. De vrachtwagens beschikken over een oplegger of een dolly. Langhout kunnen wij op de gewenste locatie laden en lossen.

Houtsnippers transport

Naast rondhout transporteren wij ook houtsnippers, schors en houtschillen. Hiervoor zijn bakwagens met containers beschikbaar. R&W Transport kan tot 80m3 per wagen transporteren.

Overig transport

Naast rondhout hebben wij ervaring met overige transport diensten, zoals: stalen buizen, spoorrails- en bielzen en andere zware goederen. 

Bomen kappen

Heeft u een hoge boom die gekapt moet worden? R&W Transport heeft hier ervaring mee. Daarnaast beschikken wij over de vergunningen en materialen om een boom veilig te kappen.

Boomstronken verwijderen

Een boomstronk verwijderen kan een behoorlijke opgave zijn. R&W Transport heeft hiervoor de tools. Schakel R&W Transport in voor het verwijderen van boomstronken.