+316 13 96 04 57 info@rondhouttransport.nl

Houtsnipper transport

Houtsnippers laten transporteren of kopen. Dat kan bij R&W Transport. 

Houtsnippers transport tot 40m3 per container.

Sinds 2008 zijn wij gespecialiseerd in het transporteren van hout. Daarnaast vervoert R&W Transport ook houtsnippers en houtschillen. Tot het wagenpark behoren drie vrachtwagens, twee een opleggers, een dolly en containers. Houtsnippers vervoeren wij in containers die tot 40m3 geladen kunnen worden. Dit vervoeren wij veelal van houtzagerijen naar fabrieken voor verbrandingsovens. Dit is een duurzame oplossing. Hierdoor wordt het afval van houtzagerijen niet verspild.

Houtsnippers kopen?

Houtsnippers zijn te gebruiken in tuinen om paden aan te leggen en als decoratie rondom bloemenperken. Daarnaast zijn houtsnippers een uitstekende oplossing om tuinen onderhoudsvrij te maken. Met houtsnippers wordt onkruid bestrijdt. Ook zijn houtsnippers te gebruiken als bodem in paardenbakken op maneges. R&W Transport levert houtsnippers aan particulieren, agrarische bedrijven en maneges. De houtsnippers die wij leveren zijn afvalproducten van zagerijen. Dit is heel duurzaam en zo draagt u een steentje bij aan het milieu. 

Transport proces

Onze chauffeurs hebben jaren ervaring met het vervoeren van rondhout. Hierbij komt een zorgvuldige planning kijken, oog voor kwalitatief hout wat in optimale conditie geleverd wordt. Punctualiteit staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt er zorgeloos van uitgaan dat wij de levering hout op de juiste locatie en op de afgesproken datum komen afleveren. Naast het zo efficiënt mogelijk van A naar B brengen, bieden wij het totaal plaatje en kunnen mogelijk hout opslaan en laten bewerken door onze partners.

Laden

Wij halen houtsnippers op als afvalhout bij zagerijen. De snippers die vrij komen bij het bewerken van hout kunnen hergebruikt worden. Zo wordt er niks verspilt en is zelfs het afval duurzaam.

Lossen op locatie

Wij leveren de houtsnippers af op de gewenste locatie en tijd. R&W Transport heeft punctualiteit hoog in het vaandel staan. Wij beschikken over vrachtwagens met containers en kranen. Daardoor kunnen wij de houtsnippers lossen waar u wilt.

Hierom kiest u R&W Transport voor houtsnippers

Hout is een duurzaam product van zichzelf. Om verspilling tegen te gaan is het nuttig gebruiken van houtsnippers goed voor het milieu. Om verspilling tegen te gaan biedt R&W Transport deze extra dienst aan.

Klanttevredenheid staat bij ons op 1. Wij werken nauwkeurig en volgens planning om te voldoen aan de wensen van de klant. We luisteren naar de situatie en bedenken de beste en meest logische oplossing voor uw houtsnipper transport.

Offerte aanvragen voor houtsnippers transport

Meer diensten

Naast houtsnippers biedt R&W Transport onder andere deze diensten aan:

Rondhout transport

R&W Transport vervoert rondhout sinds 2012. Onder andere heipalen, beschoeiingspalen, perkoenen, ooievaarspalen en meer. 

Boomstronk laten verwijderen

Boomstronken verwijderen kan een enorme uitdaging zijn. Niet met de juiste tools. Boomstronk laten verwijderen? Schakel R&W Transport in.

Bomen kappen

Een hoge boom in de tuin die gekapt moet worden. Wij hebben de ervaring en materialen om een boom veilig te verwijderen. R&W Transport kan u helpen.