+316 13 96 04 57 info@rondhouttransport.nl

BOMEN LATEN KAPPEN

R&W Transport is meer dan transport. Experts op het gebied van hout. Ook bomen verwijderen.

Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in bomen kappen

Er komt behoorlijk wat kijken om een hoge boom te kappen. Het moet op een veilige manier gebeuren. Zeker in een bebouwde omgeving. Het kappen van een boom is niet voor iedere doe-het-zelver weggelegd. Het kan erg gevaarlijk zijn wanneer u zelf de ladder op klimt.

Moet de boom in uw tuin gekapt worden? R&W Transport heeft hier de mensen en de tools voor. Sinds 2008 is R&W gespecialiseerd in hout. Onze mensen hebben ruime ervaring met het kappen van bomen. Wij weten hoe een boom veilig verwijdert moet worden en doen dit met zorgvuldigheid. Zo gaan wij te werk:

1. Takken snoeien

We beginnen met het snoeien van de takken aan de zijkant van de boom. Dit gebeurd van boven naar beneden. Zo komt de stam vrij. 

2. Het kappen van de boomstam

Daarna begint het kappen van de boomstam. Dit gebeurt op een veilige manier van boven naar beneden. Daarom valt de boom nooit zijwaarts om. De boom wordt geklemd in de zaagklem en wordt vervolgens in de container geladen. 

3. Het verwijderen van de boomstronk

Als de stam gekapt is blijft de stronk nog over. Deze kan diep in de geworteld zijn. Daarom maken wij gebruik van een kraan om de grond vrij te maken en de boomstronk er uit te trekken. Als we er niet bij kunnen met een kraan, dan wordt een stobbenfrees of een motorzaag gebruikt.

4. Houtafval

 Indien u dit wenst dan nemen wij alle houtresten mee terug in de containers. Op deze manier blijft er geen afval achter. Mocht u het hout zelf willen houden, (bijvoorbeeld voor brandhout), dan is dit ook geen enkel probleem!

 

Boom laten kappen in de omgeving Harderwijk 

R&W Transport is gevestigd in Harderwijk. In deze regio helpen wij graag mensen die een boom willen verwijderen. Het is verstandig om een specialist in te schakelen om een boom veilig te laten kappen. Voorkom ongelukken met ernstige gevolgen. R&W Transport staat klaar om u geheel te ontzorgen bij het kappen van de boom. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande contactformulier.

Elders een boom laten kappen 

Woont u niet in de omgeving van Harderwijk? Geen probleem! Als transporteur komen wij in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. We zijn wel gewend om een stuk te rijden. Als u professionele hulp nodig heeft om een boom te laten kappen, bent u aan het juiste adres.

 

Super snel een boom laten verwijderen? Zo kan het ook!

Hierboven staat in 4 eenvoudige stappen hoe wij een boom kappen. Dit kan nog veel sneller. Heb je voldoende ruimte? Dan kunnen wij er met onze zaagklem bij. Zo is de boom binnen no-time gekapt. Bekijk het onderstaande filmpje van de GMT zaagklem.

Offerte aanvragen voor bomen kapppen